دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
استاندار مازندران
استاندار مازندران گفت: صادرات به کشور‌های آسیای میانه از اولویت‌های مهم در صنایع تبدیلی است بنابراین پروژه‌هایی همچون مرغ لاین، پایانه صادراتی روماک گستر و پایانه صادراتی و مجموعه پرورش ماهیان خاویاری قره برون سه پروژه مهم استان است که موجب تحرک و توسعه اقتصادی استان خواهد شد.  
به گزارش آوای خزر، احمد حسین زادگان در جلسه کار گروه اقدام استان مازندران که عصر روز گذشته ۲۷ اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه بخشی از مرکبات استان به‌صورت ضایعات در می‌آید، اظهار کرد: با ظرفیت بالای تولید مرکبات امکان صادرات در استان فراهم است بطوریکه ۹۰ درصد پرتقال کشور از مازندران صادر می‌شود، تعیین تکلیف اراضی شیب‌دار و بهره‌گیری درست از این ظرفیت در حوزه‌های مختلف کشاورزی از اولویت‌های اقتصاد کشاورزی در مازندران است.  

استاندار مازندران با بیان اینکه تولیدات کنسانتره میوه با توجه به حجم بالای مرکبات و میوه در استان موجب تحول شگرف در این بخش می‌شود، گفت: میزان زیر درختی‌های مرکبات و میوه در روماک گستر  بیش از۲۰ درصد است و ۴۰ هزار تن میوه درجه ۴ در این مجموعه وجود دارد، هر چند این استان از لحاظ صنایع تبدیلی فقیر است و حتی در بعضی از صنایع ضعیف هستیم که می‌بایست به سمت مدرن شدن برویم بنابراین در سال‌های آینده با توسعه دانش و تکنولوژی می‌توانیم  شاهد افزایش تولیدات کشاورزی و صنعتی  باشیم.  

حسین‌زادگان خاطرنشان کرد: از ظرفیت بانک‌های عامل جهت اجرای پروژه‌های مدرن در حوزه کشاورزی و  رونق تولید و اشتغال در استان مازندران باید بهره گرفت و دولت تسهیلاتی برای شرکت‌های حمل و نقل در نظر گرفته است که سبب رونق تولید و اشتغال می‌شود.  

وی یادآور شد: ۷ الی ۱۰ هزار میلیارد تومان توسط بانک ملی برای فعال سازی حوزه تولید و واحد‌های تولیدی تعلق گرفته است که به همین منظور  فاز اول روماک گستر طی یکی دو ماه آینده راه اندازی می‌گردد که نقش بی بدیلی در توسعه صنایع تبدیلی ایفا خواهد نمود.  

حسین‌زادگان با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی نیاز به جهش قابل توجه در تصمیم گیری‌ها و اقدام داریم، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته ۶۰۰۰ هکتار از اراضی بانک زمین جهت بهسازی و زهکشی به افراد کم زمین و بی زمین واگذار می‌شود که مقرر است ۴ هزار هکتار از این میزان به احداث شهرک گلخانه‌ای در شرق مازندران و ۱۰۰۰ هکتار به شهرک صنعتی اختصاص یابد.  

استاندار یادآور شد: میزان عرصه‌های قابل اجاره باید با اولویت اهالی مناطق گوناگون واگذار شود بنابراین فراخوان عرصه‌های قابل اجاره با ارائه تسهیلات مناسب در دستور کار قرار گیرد که اجرای زارعت چوب و شهرک‌های گلخانه‌ای به‌خصوص در شرق مازندران از اولویت‌های جدی این بخش است.

انتهای پیام/۱۰۰۵
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار